Logo Ouder-Kindcentrum Helmond

Algemene info

In deze maatschappij wordt het steeds belangrijker om goed voor jezelf te zorgen en goed naar je gevoel te luisteren. We hebben geleerd om alles vanuit ons hoofd te doen en onze emoties te onderdrukken, met als gevolg dat steeds meer mensen en kinderen last krijgen van lichamelijke en psychische klachten. Met de hoge werkdruk en verwachtingen van deze maatschappij, werk en/of school worden we steeds geconfronteerd met onze grenzen. Maar wat doen we ermee? Doorgaan omdat het moet of naar je gevoel en gezond verstand luisteren?

Het doel van het Ouder en Kindcentrum is mensen en kinderen begeleiden om een psychisch en lichamelijk gezond leven te lijden. Als wij gelukkig zijn met onszelf, zullen we dit uitstralen naar onze familieleden, vrienden en kinderen. Als zij dit aan ons voelen en zien, zullen ze met ons mee groeien! De meeste van ons zijn opgegroeid met emotionele onderdrukking. Het wordt nu tijd om hier verandering in te brengen! Wie zijn wij echt? Wat hebben wij aangeleerd en welke patronen willen we doorbreken? Hoe uiten we onze echte emoties en hoe kunnen we onze grenzen aangeven?

Wil jij jezelf ontwikkelen en/of meer zelfvertrouwen krijgen en uitstralen? Laat je door ons adviseren en kijken welke zorgverlening en/of ontspanning het beste bij jou past. Voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden, kunt u met ons contact opnemen via coordinator@ouderkindcentrum.com.
Warme groet,
Team Ouder en Kindcentrum