Logo Ouder-Kindcentrum Helmond

Opstellingen avond

Dinsdag 17 april 2018, 19:00 - 22:00 uur.

Iedereen heeft een verhaal. Iedereen krijgt in zijn verhaal te maken met blokkades. Met zaken die anders lopen als jij zou willen. Via een opstelling krijg jij de mogelijkheid om daarnaar te kijken. Om te voelen wat er zit wat jou blokkeert. Met dit nieuwe inzicht keer jij huiswaarts. Met het bewustzijn om de volgende keer anders op de situatie te reageren. Zodat jij weer zelf de schrijver van jouw verhaal wordt.

Kosten: 60 euro p.p. voor vraaginbrengers (maximaal 3 per avond). Voor representanten (mensen die willen deelnemen om kennis te maken met de werkwijze, die echter op deze avond geen eigen vraagstuk inbrengen) 10 euro p.p.

Vragen en/of aanmelden: info@metopenhart.nl

Hartelijke groet,
Arthur Zegveld

Uw begeleider met open hart

Opstellingen avond

Systemisch coachen tijdens het wandelen op de Nationale WandelCoachDag

Ik ben Arthur Zegveld, Begeleider met Open Hart. Ik laat u deze dag graag kennismaken met mijn werkwijze. Ik kijk met een systemische bril naar de vragen van de mensen die ik mag begeleiden. Ik ga een stukje naast je lopen en ondersteun je op jouw pad. Dit doe ik in de Natuur, want die geeft ons zoveel. Rust, ruimte en extra zuurstof. Verder biedt de natuur volop metaforen die het begeleidingstraject kunnen ondersteunen.

We gaan als groep het bos in. Ik geef voorbeelden van wat er tijdens een 1 op 1 wandeling kan gebeuren en zal vragen van u met liefde beantwoorden. Mogelijk daag ik u zelfs uit om zelf een vraag in te brengen?
Zie ook de Facebook pagina.